Helt slut…

Hur kan man vara så slut efter jobbet? Just nu är det så himla mycket.. Jag har mycket med jobbet, då vi precis bytt försäkringssystem och håller på med omorganisering på jobbet…
Systemet går i alla fall jättebra att jobba i :) Idag har jag lärt mig att registrera försäkringar och regga betalningar :) Känns kanon!!

Men när man kommer hem från jobbet är man helt slut.. Då ska man laga mat, plugga och lite annat som jag inte alls orkar med.. Maten måste man ju ta tag i, men jag ser inte fram emot det.. Idag blir det i alla fall något med kycklingfilé.. Vet dock inte vad… Någon som har tips??

Sen ska jag bara slappa… Titta på Ugly Betty och DH… Sen Tila Tequila där hon idag ska välja sin kärlek.. Det står mellan en kille och en tjej.. Förra säsongen valde hon en kille.. Vad blir det den här gången??

Kommentera

CommentLuv badge