Gliss Asia Straight? Bra eller inte?

Elina :)Idag när jag och mamma var och handlade såg jag att de hade fått in Gliss Asia Straight från Schwarzkopf, och jag bara kände att jag var tvungen att prova.
Jag har ju som ni kan se på mina bilder väldigt lockigt hår och det är inte mycket jag kan göra åt det.. Bara leva med det, kan inte platta det för då blir det som en stor hjälm över huvudet och kan inte välja om jag vill ha rakt eller lockigt för en kväll.. Jag är fast med mitt lockiga hår, på både gott och ont.

Jag kan ju erkänna att det tog tid innan jag accepterade mitt hår..
När jag var liten hade jag blont hår med lite småfall på, men inte alls i närheten av idag.. Över en natt ändrades mitt hår när jag kom in i puberteten och poff va jag brunhårig och lockig.. Tror ni det var lätt att acceptera? Nja inte så där jättelätt kan jag säga… Jag kammade och kammade och slet i mitt stackars hår väldigt länge för att få håret att bli rakare, vilket resulterade i att det bara blev fluffigt.. Jag hade det alltid håret uppsatt i en knut eller i en hög tofs och jag hatade fluffet…
Sen skulle jag till min frisör för att göra slingor innan vi skulle ha balen i 9an och då frågade hon om hon inte kunde får göra mitt hår lockigt för en gångs skull, bara för att se hur det såg ut.. Och det lät jag henne göra.. Sedan dess har jag kunnat acceptera mina lockar i alla fall lite mer än innan. Jag säger inte att jag tycker om dem, men jag accepterar dem… Vet att jag inte kan göra så mycket med håret.. Det sitter där det sitter 😉

Så idag när jag såg det nya schampoot och balsamet från Gliss tänkte jag att jag i alla fall skulle prova det.. Vi får se vad jag tycker om det!! Jag återkommer så fort jag vet!!

Gliss Asia Straight

5 comments

 1. Jonas says:

  Gomorron vännen, du är jätte fin i dina lockar, men jag vet ju inte heller hur du skulle se ut i rakt hår. Min dotter Emme står här varje morgon och sliter i sitt hår med plattången.

  Ha en bra dag! 😉

  Puss puss

  Jonas’s senaste blogginlägg..Svullopromenad eller ett knull

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Jonas, ja jag vet int eheller hur jag skulle se ut i rakt hår, men det lär jag aldrig få se :)
  Tack detsammma :) Kram

  [Svara]

 2. bambi says:

  Trist att du inte fick elina.blogg.se!! Men detta är väl en jättebra adress? :)

  Det är ju jättefint med lockigt hår! Så trist med rakt hår, som nästan ALLA har! Men jag förstår att det är jobbigt när det kommer så där plötsligt.. och speciellt i tonåren då man vill vara som alla andra. Men det är nog många som är avundsjuka på sitt fina lockiga hår!

  [Svara]

  Elina Reply:

  @bambi, Ja det var lite tråkigt, men nu fick jag en ny fin blogg med min egen adress :) Så det känns okej :)

  Jo jag vet att många är avis på mitt hår, men det är så tråkigt att inte kunna välja om jag ska ha lockigt eller rakt hår, utan det bara är som det är.. Hade gärna haft lite småfall så att man kunde platta det rakt om man ville och göra det lockigt om man ville :)
  Ha en bra dag! Kram

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge