Veckans första dag avklarad!

Ja då var man klar med veckans första arbetsdag, så underbart skönt!! Den här veckan blir ju bara 3 arbetsdagar för mig, vilket är otroligt skönt om nu värmen och solen är här för att stanna… Vilket jag hoppas den gör, för jag vill kunna sola när jag är ledig :)

Nu har jag precis kommit till mamma och pappa, så ska vi äta lite innan mamma och jag åker och handlar mat :) Vi hörs när jag är hemma igen.

3 comments

  1. Rui says:

    What a beautiful video Steve as smnoeoe expecting in the not too distant future, this got all my maternal love flowing tonight! What a beautiful family you have and what a gorgeous little baby boy. I hope Evelyne is well and that you are all enjoying these first very precious few days with your gorgeous boys .Annabel xXx

    [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge