Segdag idag

Unicef-nålenJa idag vart det en riktig segdag.. Precis som igår..

Igår va jag så trött så jag somnade hemma framför Robinson (haha och jag som inte ens följer Robinson) :) Middagen bestod av snabbnudlar med biffsmak och sen drack jag ett glas vin eftersom jag hade lite vin kvar från torsdagens utgång :)

Imorse vaknade jag sent, tog tag i mig själv, åkte till Vällingby där jag shoppade lite nödvändiga saker :) Köpte bland annat ett par jeansleggins och en topp från Gina Tricot och sen lösögonfransar på H&M. Passade även på att kpa en Unicef-nålen för Varenda Unge. Tycker den både är fin och stor för en bra sak.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och vi ska snart äta mat… Mamma har lagat goda köttfärsbiffar med mozzarella, champinjoner  och bladspenat :) Mums, magen kurrar en hel del kajn jag säga :)

Ikväll ska jag komma ut med tävlingen i min blogg, så håll er uppdaterade!! Ni kommer nog inte bli besvikna med priset 😉 Så titta tillbaka ikväll :)

2 comments

Kommentera

CommentLuv badge