22 comments

 1. Annika says:

  Jag såg också den bilden på aftonbladet.
  Hon ser ju nästan för smal ut…

  Tycker synd om de tonårstjejer som ser bilden på henne och läser att hon tydlingen är tjock och så tror de att alla måste se ut som små pinnar och inget annat duger…

  ha det bra!

  Kram

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Annika, Ja men visst är det hemskt..
  Jämför min bild med hennes så ser man ju skillnaden direkt.. Visst, jag är inte smal, det erkänner jag direkt, men jag har ett normalt bmi och är någorlunda normal enligt mig själv.. Visst finns det lite som skulle kunna tränas bort, men men..

  Blir så arg när folk kallar en stackars 16årig flicka tjock när hon ser ut sådär.. Det där är ju en kropp jag skulle döda för…

  Tack för att du tittade in och ha en fortsatt trevlig kväll!
  Kram

  [Svara]

  Caroline Reply:

  Asså, fattar ni inte att det är hemsk att kalla Miley Cyrus för tjock?? Åh herregud! Hon är ju smalare än vad jag är.. Jag hade ju önskat att jag var så smal som hon. Hon är inte alls fet, så sluta kalla henne det? Det är synd om henne.
  Kram

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Caroline, Nu har du nog missat något.. Jag skriver ju i mitt inlägg att jag inte kan förstå hur någon kan kalla henne tjock och sen visar jag en bild på mig som är en sund ung tjej.. Och då ser man ju direkt att hon inte är tjock…

  [Svara]

 2. Tony says:

  Haha de e löjligt, tjock? Ja e större än henne hahaha ja som altid tyckt att jag e för smal och alltid försökt gå upp… De e helt löjligt hon fan smal som fan och även om hon e tjock vafan bryr folk sig för? Hon Annika har helt rätt, när man gör skriverier som dessa så får unga tjejer för sig att de måste banta mer och sen e de inte konstigt att flickor tar steorider för att bli smala, de e tack vare sånt här skit… Inte för att jag är ett fans eller nått sånt men hon e inte tjock alls, dom som tror de har aldrig sett nån tjock person… detta e löjligt stäng denna konversationen, konsentrera er på hur hon sjunger inte hur hon ser ut, hur som helst e hon faktiskt jättesöt. Ni tjejer som skriver skit om henne här ska veta att vilken kille som helst skulle dumpat er för henne, och ni killar som skriver skit här, ni kommer aldrig få en sån fin tjej som henne!!

  Tony

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Tony Men du missuppfattar ju också… Alla vi tjejer som skriver här säger ju att hon inte alls är tjock och undrar varför folk säger det.

  Jag skriver ju till och med i mitt inlägg att jag tycker hon har jättefin kropp som jag skulle döda för och sen lägger jag ut en bild på mig (som har nåt kilo för mycket men ändå är en sund tjej)…

  Så det är ju precis det jag försöker få fram, hur kan man kalla henne tjock..

  Dessutom skriver inga tjejer något ont om hennes vikt, och inte ens några killar har kommenterat så jag förstår inte vad det är du försöker få fram..
  // Elina – livet som jag

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge