Jonas har tappat förståndet..

Jonas har tappat förståndet och meddelar idag på sin blogg att den ska gå i graven efter mindre än 2 veckor uppe i bloggvärlden.. Under de här två veckorna har han haft flera tusen besökare och flertalet tror jag återkommer när de läst den en gång..
Jag kan knappt tro att det är sant, för jag älskar ju att läsa hans egen blogg.. Självklart läser jag även Jomari som han driver med sin fru Marie, men i sin egen blogg är han mer frispråkig..

Jag hoppas Jonas bara skojar med oss, men det är väl inte första april idag?
Jonas sluta inte blogga!!! Vi vill ha dig kvar!!

5 comments

 1. Miss Attitude says:

  Usch jag läste oxå det och jag fattar inte varför han gör det.. varför börjar man om man ändå vill sluta?? Jag blir galen jag gillar ju hans blogg, som du skriver jag läser den andra oxå ibland men han är annorlunda när han får blogga om vad han vill och det är det som gör att man älskar hans egna blogg. Riktigt trist!! :)

  Puss

  Miss Attitude’s senaste blogginlägg..Valet är gjort.

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Miss Attitude, Jonas har något lurt på gång, var så säker.. Haha han kan inte hålla sig ifrån blogglivet 😉 Haha jag tror vi får se han när vi minst anar det =p

  [Svara]

  Miss Attitude Reply:

  @Elina, Jag hoppas det, men slutar tror jag inte att han gör, han fortsätter väl på jomari.. vi får väl se..

  Miss Attitude’s senaste blogginlägg..Särar på benen…

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge