Mitt liv som homepartysäljare

Idag tar Aftonbladet upp homepartyförsäljning i en artikel. Jag tycker det här är ganska intressant.

Jag är en tjej som ofta har många bollar i luften, jag vill alltid ha små projekt, och mycket har jag hunnit med under mina år. Jag har sålt jultidningar, sålt av massa gamla saker/kläder på Tradera och även sålt smycken som jag importerat från utlandet. Men alltid har intresset svalnat efter en stund..

Men i juni i år fick jag frågan om jag ville ha ett samarbete med Lustjakt.se och ha en annons från dem i min blogg. Direkt började intresset för att bli mer än bara ha samarbete via bloggen och jag valde att bli homepartysäljare.
För dem som aldrig hört talas om Lustjakt så kan jag berätta att det är ett av de största internetbutikerna i Sverige  när det kommer till sexleksaker och sexhjälpmedel.

Jag som inte är särskilt blyg av mig tog chansen och den har jag fortfarande inte ångrat. Visst är jag fortfarande vad man kan kalla en nybörjare, men jag älskar att vara homepartysäljare. Bara vetskapen om att folk vill att jag ska komma och visa upp våra produkter och prata med dem om sex och leksaker är otroligt spännande.
Jag upplever att i alla fall sexpartyna som jag besöker är väldigt uppskattade och det är så roligt att komma ut till ett glatt gäng, för så är det. Tjejerna (har bara haft tjejpartyn hittills) är glada, förväntansfulla och en del är lite smånervösa, men det har de ju såklart ingen anledning att vara.
Jag brukar ha visningar på ca 3 timmar totalt och stämningen är kanon. När man går ifrån ett party så är man så glad, oavsett hur det gått, för man får världens kick att komma ut till folk man inte känner och prata med dem om något man har ett intresse av.

Jag tror inte att alla passar att jobba som homepartysäljare. Jag tror personligen att man måste vara öppen, glad, trevlig, ha ett sant intresse för det man säljer och ha en skön avslappnad stil (i alla fall om man säljer sexleksaker som mig).

Ja, jag vet i alla fall att det här projektet är inget jag kommer sluta med i första taget. Jag älskar min nya hobby och mitt extrajobb :)
Och som mitt ex sa igår när vi åt middag ”Elina, jag tror att du för första gången har hittat ett projekt som du inte kommer sluta med i första taget!”

Vill du själv boka ett sexparty med mig i Stockholmsområdet under hösten, släng iväg ett mail till elina_richardson@hotmail.com så kontaktar jag dig. Bokar du nu får du en bokningsgåva vid partyt. :)

6 comments

 1. Marica Rödebäck says:

  Tackar, då skall jag skriva ett inlägg om det.

  Tack tack .. inte så svårt att göra.. Hoppas dock att den får förbli uppe o många ringer o bokar in partyn!!
  .-= Marica Rödebäck´s last blog ..Jag tävlar om en vib hair brush! =-.

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Marica Rödebäck, ja gör det du :)

  Jag skulle ha så svårt att göra en snygg bild :) Men kanske ska försöka fixa något 😉 jag håller tummarna för dig!

  [Svara]

 2. Fia says:

  Jag känner så igen mig. Jag är också supernöjd med det jag gör och oftast så är de nöjda också när man är klar och går därifrån. Nu har jag hållit igång ett tag och det är väl sant som de skriver Aftonbladet att man tjänar inga stora summor om man inte ger sig sjuttsingen på det liksom. Jag tror att om man anstränger sig så får man in mer. För mig är pengarna lite viktiga men det viktigaste är att jag får komma ut och ha lite kul. :)
  .-= Fia´s last blog ..Handläggare på CSN =-.

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Fia, Ja jag tror du har rätt.. Om man bara satsar så kan man nog tjäna rätt bra, men hittills så jobbar jag med mitt riktiga jobb på dagtid.. Men visst är drömmen att kunan hålla på med det här mer :)

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge