Johan Falk

Så nu är jag ensam igen och Petter har precis åkt hem.. Vi möttes upp i Spånga när han kom med pendeln och sen gick vi och hyrde film på Spånga Video. Haha efter lite påtryckning från Petter valde vi att hyra Johan Falk – Leo Gaut. Petter tycker tydligen om Johan Falk-filmerna och snäll som jag är så gick jag med på att se den..

Brukar ju inte se svenska filmer så ofta, men jag måste erkänna att den faktiskt var bra.. :) Haha lite läskig stundtals, men jag hade ju sällskap så det var okej.

Efter filmen satte vi oss och började kolla på Ett päron till farsa (vet inte vad den heter mer, men den där de åker till Europa). Sen va Petter tvungen att åka hem, och tågen in mot stan går ju inte så där jättebra en söndag.. Så han fick passa på när de väl går :)

Nu ska jag snart sova, har varit en lång dag..
Sov gott sötnosar!!

4 comments

Kommentera

CommentLuv badge