Att älska någon..

Jag måste bara få skriva om en underbar människa som betyder så mycket för mig. Kan lätt säga att jag älskar honom. <3

Sista mars i år ändrades mitt liv.. Sista mars fick jag ett mail från en människa som jag inte kände sedan innan, men hade hört talas om. Han skulle hjälpa mig att göra designen till min blogg och byta plattform. Den människan var Jonas.

Vi började prata lite på msn, vad jag ville ha för färger, design och allt runt omkring bloggen och snabbt började vi komma in på privata saker i våra msn-samtal.. Jonas lärde känna mig otroligt snabbt och det kändes snabbt som om vi känt varann länge, inte bara den korta tid vi gjort. Vi började prata mer och och vi delade hemligheter med varandra.. Vi vet riktigt mycket om varandra 😉

I juli träffades vi första gången på riktigt, efter daglig kontakt. Han och hans barn Emme och Anton kom till Stockholm för en helg och tillsammans gjorde vi Gröna Lund och hade en riktigt trevlig helg.

Andra gången vi träffades åkte jag ner till Örebro och bodde hos Jonas. Vi hade även denna helg en kanonhelg, med god mat och dryck. Och en del shopping 😉

Jag kan ärligt säga att jag älskar Jonas. Inte älska som i kärlek, utan som i otrolig vänskap. Det finns bara 2 män i mitt liv som jag älskar, den ena är pappa och den andra är Jonas. Mellan mig och Jonas har det aldrig hänt något (förutom kramar) och det kommer aldrig hända något. (Lika bra att skriva ut det igen, för folk spekulerar så har vi märkt) 😉
Jag har träffat min soulmate i Jonas och jag kommer aldrig släppa honom.. Aldrig någonsin :)

Baby, tack för att du finns där för mig.. Du vet var jag finns.. Hoppas du kommer till Stockholm snart! I kind of miss you 😉

Jonas - min älskling <3
Bilden lånad från Jonas blogg

6 comments

 1. papsen says:

  Det värmer ens hjärta att se vad du skriver gullet.
  Jag älskar dig också.

  [Svara]

  Jonas H Svensson Reply:

  @papsen, Du har tur som har en sån fin dotter, ni har lyckats bra! :)

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Jonas H Svensson, Snäll du e älskling.. De har lyckats riktigt bra!

  [Svara]

  Elina Reply:

  @papsen, Men pappa det är ju sant.. Du, mamma och syrran betyder mest i hela världen. Sedan kommer Jonas 😉

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge