Fina kläder från Lindex

Min syster ringde idag och frågade om jag hade sett de nya kläderna från Lindex. Ja just det, de som bara kommer i storlek S och M. Och jag måste säga att jag älskar kläderna, trots att jag inte tror att jag kommer i kläderna. Kanske topparna i storlek M men omöjligt de i Small. Men kläderna är otroligt snygga och jag skulle gärna införskaffa mig en del av dem. Mina två favoriter ser du nedan!!

Lindex nya kollektion

Och det fattar man ju, Lindex vet att även d…ålig publicitet är bra publicitet. Haha det här är ju ett genomtänkt drag av dem :) De vet ju hur de ska få många reaktioner och det kan man ju säga att de lyckats med.
Så här säger en del av bloggarna om den nya kollektionen:
Bojkotta Lindex
Dagens ord: Fettots Lag
Det är ju fler människor med storlekarna ”S” och ”M” än ”L”..
Nu är nog Lindex ute och snurrar
Lindexskandalen
Lindex gör kläder i S och M

4 comments

 1. m says:

  läste idag i metro om lindex, blev sur först, men sen stod det att small är storlekarna 36-38 och medium är 40-42… så det är inte så illa!
  .-= m´s last blog ..Radhusvisning =-.

  [Svara]

  Elina Reply:

  @m, Ja men eller hur.. Lindex e större i storlekarna, så det ska inte va problem för en 40-42 som mig att komma i M…

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge