Nu är det fjärrstyrda leksaker som gäller

Idag tar Aftonbladet upp ett test på 9 olika fjärrstyrda leksaker som är ett måste i höst/vinter. Nu ska man zappa sig till orgasm och många av leksakerna de rekommenderar kan även jag rekommendera starkt!!
Så in och kolla efter din egna personliga favorit på Lustjakt.

Rabbit blossomMin favorit är ju såklart den omtalade Rabbiten. Här har de tagit fram en annan som heter Rabbit Blossom, men jag tycker mer om originalet Rabbit pearl som blev så känd i Sex And The City, när Charlotte vägrade lämna sin lägenhet under en hel helg och tjejerna fick rycka ut och ”rädda henne”.

 

 

 

Safari eggEn annan favorit hos mig är Safari-ägget med sitt snygga mönster. Vibrerande ägg börjar bli större och större och varför inte använda dem tillsammans med Clitofing och lite silikonglidmedel? Helt underbar känsla ;).

 

 

 

DolfingerEn annan favorit är den populära Dolfingern som jag älskar att prata om på mina sexpartyn. Dolfingern kan användas tillsammans med din partner, tillsammans med en smal stav (blir liknande rabbiten fast utan pärlorna) eller i handen. Dolfinger har 6 olika vibrationsmönster i ”munnen” på delfinen som stimulerar klitoris på olika sätt. Alla brukar hitta sin personliga favorit ;). Helt underbar!!! Och dessutom är den ju så söt!

2 comments

  1. Jussie says:

    Congratulations Evelyne and Steve.Such bufituael, bufituael photographs! Best wishes to you both and to your gorgeous little boys.LoveGill (Claire Evans Mum)

    [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge