Så trött imorse…

Imorse när klockan ringde reagerade jag knappt.. Hade missat att ställa ena klockan (den med ljus och radio) så jag insåg inte hur länge jag snoozat innan jag kollade på klockan.. Fick lite bråttom men jag hann :)
Jag vaknar ju alltid av radion och ljuset och när inte det var där imorse så var det inte lätt att vakna, så min wakeup-light gör mer än jag trodde 😉 Haha…

Jaja och sen var det inget kul på väg in till jobbet, eftersom så många Stockholmare är lediga nu så gick tuben med 15 minuters trafik.. Men en minut över 9 var jag i alla fall på jobbet…

Jaja sova får jag göra ikväll.. Ha det gott så länge :)

2 comments

 1. Frida says:

  En wakeuplight skulle jag gärna skaffa mig. På något sätt så tror jag att det funkar bättre än bara en ringande klocka. (Men det måste väl vara så att det är trevligare att kliva upp om man redan vant sig vid ljuset i dessa mörka dagar)
  .-= Frida´s last blog ..Kallt, is och elände i Mountainlake… =-.

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Frida, Ja den funkade bättre än jag trodde.. :) den e riktit bra =)

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge