Även stjärnorna har sexpartyn

Läste precis att  Jessica Love Hewitt anordnade ett sexparty i förra helgen. Haha rätt kul att de skriver det som en nyhet men, hur som..

Stjärnan och hennes vänner spanade in de senaste sexleksakerna och gav varandra sextips. Hehe tänk vilken dröm att få åka hem och sälja sexleksaker till en hollywood-stjärna.. hehe då tror jag man skulle gjort grym förtjänst…

Om du bor i Stockholm och vill ha ett eget sexparty med mig som återförsäljare från Lustjakt, kontakta mig på elina_richardson@hotmail.com så kan vi boka in en dag för dig och dina vänner. Ni får en lika rolig kväll som Jessica Love Hewitt :)

Sexleksaker från Lustjakt.se

5 comments

 1. Emelie says:

  Hej!

  Jag ska ha tjejmiddag för ca 9-10 personer på lördag, 11/9 om tänkte att det kanske kunde vara roligt att samordna det med ett homeparty! Tänkte därför höra om det fanns möjlighet för detta, vad förutsättningarna är, osv? Tack för svar!

  Mvh,
  Emelie

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Emelie, Hej Emelie. Tyvärr är du lite sent ute, jag är redan uppbokad på lördag. Om du vill ha ett party senare i höst är du självklart välkommen att återkomma! Mvh Elina

  [Svara]

 2. Slaven Tommy says:

  Hej!! Ett tips som alternativ till en manlig strippa till sexpartyn, möhippor m.m: en naken kille som är er uppassare/betjänt/”slav” under kvällen.

  Blogg med bilder och info: http://slaventommy.blogspot.com

  Mvh
  Tommy

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Slaven Tommy, Inte helt smidigt att erbjuda ditt lilla extrajobb till en tjej som skriver i sin blogg att hon säljer sexleksaker och håller i sexpartyn. Dessutom har du redan mejlet mitt företag och vi vill inte ha något samarbete.. Vi står inte för det du står för..

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge