Wordfeud

Ja, nu har även jag hamnat i spelet alla snackar om… Jsag pratar såklart om Wordfeud. Wordfeud är alfapet för iPhone- och android-ägare och du kan spela mot alla dina vänner som redan är anslutna till Wordfeud.
Just nu har jag ca 10 spel igång samtidigt med olika vänner och jag dör.. Jag är fast!!! Haha det är riktigt svårt, men jag ska vinna!!!

Spelar du något mobilspel eller kanske till och med Wordfeud??

9 comments

 1. Jenkan says:

  wordfeud är bäst, men jag vinner över dig sötnos!!

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Jenkan, Haha ja jag är sämst 😉 Alla vinner över mig!

  [Svara]

 2. Helén says:

  Hej söta tjej!

  Hittade din blogg – äntligen i Jonas blogg!
  Har kikat lite o du håller stinget uppe…

  En annan skriver mkt löseninlägg då jag har min kära svärfar o läskiga svägerskan som slickar där inne – vill inte det tyvärr! :(

  Men du – en annan är oxå wordfeuare! Helg galen i det! :) Jag har just nu 15 spel uppe – shit, hinner inget annat känns det som, men på kvällarna vågar jag inte spela för folk svara på nätterna o det plongar fan i tfn – vet du om man kan stänga av ljudet?

  Ha en lovely day gumman!

  KRAM

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Helén, Hej fina du! Hoppas allt är bra med dig och familjen??? :)

  Hittade du mig hos Jonas?? I en kommentar då eller?

  Ja du kan gå in under instälningar och välja bort avisering, jag vart tokig av alla pling mitt i natten som du säger.. Vad heter du där? Lägg till ElinaSthlm :)

  Ha det gott fina du! Kram

  [Svara]

 3. Sara says:

  Elina, jag har också hamnat i Wordfeud träsket, men det är ju kul samtidigt. Nu hamnar man väl i Hiddenhint träsket också. Fast man kan ju hoppas att man hittar nån också.

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Sara, Haha ja men man hamnar ju så lätt där!! Hehe hoppas du hittar nån!

  [Svara]

 4. Martin Johansson says:

  Det har kommit en skitbra app till android market! Wordfeud Mastermind heter den. Den gör allt automatisk genom att hämta informationen från ditt wordfeudkonto. Hittar alla ord på alla språk och stöder random boards. Jag har spelat massa spel på svenska redan och vunnit alla. :)
  Dessutom har jag provat ett fåtal spel på andra språk och där verkar jag vinna alla hittills.

  Länk: market.android.com/details?id=se.ballefjongberga.wfmm

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge