Länge sen jag såg ut så här…

Igår var jag och mamma i Kista och shoppade lite födelsedagspresenter till mig. Jag fyller ju år om ca 2 veckor och vi passade på att redan nu köpa lite presenter. Blev massa fina kläder som jag kommer visa senare.

En av sakerna som mamma hittade var en tajt rosa klänning, och jag som inte klätt mig i tajt klänning på LÄNGE var lite osäker. Men jag provade den, kände att den var okej och sen när jag kommit hem och satt på mig den kände jag mig så fin!

Jag minns knappt när jag var så här ”smal” sist och att gått ner så här mycket gör mig så lycklig. När jag stod framför spegeln igår blev jag nästan tårögd. Varför har jag inte tagit tag i det här tidigare?? Jag mår ju bättre och jag känner mig finare!!

Igår såg Elina ut så här. Jag har en lång väg kvar tills jag är nöjd, men det går framåt.
Nedanför den bilden ser ni hur jag såg ut för 2 månader sedan.

5 comments

Kommentera

CommentLuv badge