-11.9 kg på 3 månader och 1 vecka

Jag fortsätter med Dukan trots att jag inte bloggar så ofta.. Men Dukan går fortfarande bra och jag har nu gått ner 11.9 kg!! Det trodde jag inte när jag startade för 3 månader och 1 vecka sen!!

Jag har nu minskat 16 cm runt midjan och har minskat 2 storlekar i byxor. Fick köpa nya senast häromdan!

Jag mår så himla mycket bättre nu, jag ser skillnad… Jag börjar känna mig fin igen och när jag såg 66.1 på vågen häromdan så trodde jag knappt mina ögon! Jag blir nästan gråtfärdig varje gång jag ser att jag lyckats med bra siffror och det känns som det var länge sen jag vägde 78 kilo..

Och mitt nya löfte är att ALDRIG mer väga mer än 70 kg igen.. (Enda gången är väl om man är höggravid och väntar tvillingar typ) 😉

Jag ska aldrig mer förstöra min kropp så här igen, det är nu också ett offentligt löfte!!


9 comments

 1. Mona says:

  Du har varit så duktig.
  Jag minns så väl känslan, jag var sprudlande glad efter 6 månader när 21 kilo var borta. Nuförtiden går det inte lika fort, men jag är fortfarande entusiastisk över Dukan och ser fram emot att nå målvikten om några veckor.
  Och jag säger som du, aldrig mer ska jag tillåta mig att låta det gå så långt igen.
  Mona´s last blog post ..Tisdag – omstart – Cruisedag 63 – tjockiskänslan igen

  [Svara]

  Elina Reply:

  @Mona, tack Mona.Jag är så nöjd och glad!!
  Du kommer snart vara i mål, det är jag säker på!!!
  Kram

  [Svara]

Kommentera

CommentLuv badge