Operation utrensning påbörjad

Då har jag påbörjat Operation utrensning. Jag och Alex har ju bestämt att vi ska flytta ihop och då är det väl på tiden att rensa ur skiten i lägenheten :p Jag gillar att samla på mig saker, men har svårt att skiljas från en del av dem (kan förklara min enorma skosamling).

Men nu ska jag rensa ut ordentligt så jag kan ta hit en mäklare och värdera min lägenhet. Och då ska det ju vara ordning och minimalistisk inredning funkar visst bra då (enligt mamma och syrran) :)

Så idag fortsätter jag. Rensade ur 8 hyllor böcker i bokhyllan häromdan. Ser så tomt ut nu :p Idag fortsätter jag med dvd-hyllan. Tänkte att jag ska leta upp en loppis där jag kan sälja saker jag inte vill ha, men som är i bra skick. Kanske tjäna lite på flytten 😉

Nej nu tar jag tag i det här. Hoppas ni får en bra dag! Kram

Kommentera

CommentLuv badge