Så utforskar du Spanien innan lägenhetsköp

Att köpa lägenhet i Spanien är en dröm för många, oavsett om det ska bli ett permanent boende eller användas under semestrarna. Spanien är stort och har mycket att erbjuda, så det kan vara både roligt och smart att utforska olika delar innan du väljer din soliga favoritplats.

Om du är ute efter ett boende i Spanien bör du fundera över vad du är ute efter.

Gör upp en kravlista för drömlägenheten och sök efter lägenhet Spanien där ett utbud på många av svenskarnas mest populära semesterorter finns samlade. På så sätt får du se ett stort utbud av lägenheter online. En kravlista kan exempelvis innefatta område, storlek på lägenheten, boarea och det kan även vara bra att sortera efter maxpris.

Ta dig runt i Spanien

Trots att Spanien är stort så fungerar det bra att ta sig runt i bil, och med bra planering kan du hinna med många platser på olika håll i landet. Det kan även gå bra att ta dig runt via tåg och buss. Det finns snabbtåg i Spanien men värt att tänka på om du vill åka kors och tvärs över landet, är att många tågförbindelser utgår från Madrid och därför måste du ofta byta tåg där. Spanien har många hotell att välja mellan, och under högsäsong är det en extra bra idé att boka i god tid.

dotmag